Babymassage er et stort kærtegn for livet:

Dit barn har brug for en stille og rolig start på livet, med masser af tryghed, kærlighed og kærtegn, derfor tilbyder jeg undervisning i Babymassage og Zoneterapi for dig og dit barn fra ca. 2 mdrs. alderen og indtil dit barn begynder at kravle.

 

Babymassage med Zoneterapi:

·         Udvider de kærlige, følelsesmæssige bånd mellem dig og dit barn

·         Styrker din evne til at forstå dit barns signaler og kropssprog

·         Skaber tryghed og tillid                                                                                      

·         Beroliger og giver dermed mulighed for en roligere søvn

·         Stimulerer sanserne og støtter den motoriske udvikling

·         Kan lindre fordøjelsesbesvær og kolik

·         Styrker immunforsvaret

Yderligere mulighed for:

·         Råd og vejledning omkring dit barns generelle udvikling og stimulering af denne.

·         Råd og vejledning i stimulering af den motoriske udvikling med øvelser/leg

Hvad er Babymassage med Zoneterapi:

Babymassage er en dejlig måde at udvide kontakten mellem forældre og barn og den følelsesmæssige binding knyttes i høj grad gennem dine kærlige hænder.

I oplever med alle sanser og giver jer tid til at være sammen. Hvis du af en eller anden grund ikke har haft mulighed for at være så meget sammen med dit barn, som du ønsker, kan massagen få en særlig betydning for Jer.

Man styrker sin evne til at forstå sit barns signaler og kropssprog, og gennem massagen giver man barnet tryghed og tillid ,og er således med til at støtte hele barnets udvikling.

Huden er kroppens største organ – derfor er berøring lige så vigtigt som mad og drikke. De rolige strøg stimulerer barnets hud, muskelsanser, kredsløb, fordøjelsen og vejtrækningen, massagen øger barnets kropsbevidsthed og støtter den motoriske udvikling, ligeså kan den medvirke til at løse spændinger.

Zoneterapien vil blive inddraget for at lindre bl.a. kolik og mellemørebetændelse, samt øge kroppens evne til selvhelbredelse og styrke immunsystemet.

Er der interesse derfor kan der undervises i stimulering af barnets motorik med øvelser/leg, samt gives råd og vejledning om barnets generelle udvikling og stimulering af denne.

Se evt.:    http://ugebladetsydsjaelland.dk/Baby-massage-er-et-stort-kaertegn-for-livet/Ugebladet-Sydsjaelland/artikel/31617